Ouverture des inscriptions pour le prochain NYIOOC, le New York International olive oil competition, qui aura lieu du 14 au 16 Avril 2015 à New York.
Pour plus d’info sur le concours ou lire le texte original en anglais [ci-dessous].
Les producteurs peuvent s’inscrire dès maintenant en ligne directement sur le site Internet du concours. [Formulaire d’inscription]
En 2014, 254 prix ont été décernés par un panel d’experts en dégustation. Cette année sont attendues plus de 700 inscriptions de 25 pays, ce qui place la NYIOOC comme LA compétition mondiale d’huiles d’olive par excellence.
Résultats 2014 : www.bestoliveoils.com
Quelques huiles connues de Jus d’olive car présentes sur le GUIDE : Aceites La Maja I Oro de Bailen I Oleo Quirós I Casa de Alba
[Texte original en anglais]
Registration has opened for the 2015 New York International Olive Oil Competition, and already producers and marketers from every region are entering their brands in the annual affair.
Last year, 254 winners were unveiled — having been bestowed the “Best Olive Oils in the World” by an international panel of expert judges — at a press conference streamed live around the world. Details of the winning oils are indexed on the official results website, bestoliveoils.com. Organizers expect more than 700 entries from 25 countries in what is billed as the most important international olive oil competition of the year.
Olive oil producers, importers and marketers can register their brands for the 2015 competition online using the new Producer Tools portal NYIOOC has developed. In addition to a streamlined registration process, users can manage their entries, track sample shipments and take advantage of a suite of tools designed to build brand exposure.
The third edition of the New York International Olive Oil Competition will be held April 14-16, 2015. For more information, visit nyoliveoil.com.